Vurderer du å lage din egen Barockpinto kanskje??

Albert er vakker rasetypisk Barockpinto hingst med sterke bevegelser, utryksfylt hode, godt gemytt. Målt til 164 på våren som treårs. Han er 75% Frieser og 25% KWPN

Han viser stor arbeidsglede foran vogn/slede og med rytter. Løshopper med svert god teknikk!!

Albert er avlsgodkjent i BPS, Barockpinto stamboeken i Nederland.  Han kan brukes på Frieser, Barockpinto, Varmblods og Pinto.

Avkom blir registrert og får papirer fra BPS, også mulighet å få fra AES. Han tar i mot hopper for naturlig bedekning eller semin kan sendes.

Ta Kontakt for mere informasjon.

Tenker du på å sende hoppen din til hingst er det lurt og begynne å følge med på hoppens brunstsyklus noen månder før man tenker å sende hoppen til hingst. Bruk stallens vallak eller følg med om du rir forbi andre hester og se om hoppen viser tegn på brunst. Skriv ned nå du ser tegn på begynnende brunst og når det ikke vises mere. Får du med deg to sykluser vil du ha en ganske grei anelse om når brunsten kommer. Du kan også tilkalle vetrinær som kan hjelpe deg og finne ut av dette. Når du har en viss anelse på når hoppe vil komme i brunst er det mye lettere å planlegge å kjøre hoppen til hingst.

Vi anbefaller att hoppen kommer til hingst minst tre dager før forventet brunst. Da rekker hoppen og slå seg til ro på det nye stedet og kan komme i brunst der. Dette er mye mere lønnsomt for hoppe eier så hoppen ikke må stå så lenge før en evt bedekning skjer. Noen hopper er ikke så lette å se noe brunst på å da er det kanskje best hoppen står på hingstestasjonen og får sjekket syklus av vetrinær med ultralyd. Vi har vår egen vetrinær som kommer og utfører ultralyd på stallen.

Etter bedekning er det viktig att hoppen får ro og ikke blir utsatt for unødvendig stress, som lang transport. Vi anbefaller att hoppen står her til forventet neste brunst og da utfører ultralyd om ikke brunst viser seg.

Hopper som kommer hit står først her på gården hvor vi får fulgt nøye med til en bedekning er gjennomført, når hoppen ikke viser interesse for hingst lenger flyttes hoppen til beite med selskap av andre hester og står der til det nærmer seg ultarlyd. 

Veldig nyttig informasjon om avl finner dere på http://hestepraksis.no/category/reproduksjon-alle-artikler/ 

Lykke til 🙂